diumenge, 3 de juliol del 2016

Qui som?



El Club d’escacs Tres Peons és actualment el primer club de Catalunya tant per nombre de llicències de jugadors (170) com per les activitats que organitza amb sis tornejos oberts cada any amb un total de 700 participants. També és el Club amb més equips participants (10) a la Lliga Catalana, en la que el primer equip juga a la Divisió d’Honor, la màxima categoria dels escacs catalans.

L’activitat de l’escola d’escacs es desenvolupa d’una banda a la sala de joc del Club i de l’altra de manera descentralitzada a diferents escoles i centres: Col·legi Sant Miquel, Col·legi Taber, Col·legi Nostra Senyora de Lourdes i Col·legi Diputació

Les activitats consten de dues branques; l’ensenyament i l’entrenament per la competició i la presència dels nostres alumnes a les competicions, siguin organitzades pel Club o per la Federació Catalana o Espanyola d’Escacs.

L’equip d’entrenadors està format per Daniel Leiro Giralt i Jaume Gallart Zafra que realitzen les activitats descentralitzades.

Filemón Cruz, Mestre Internacional d’escacs, preparardor de l’equip juvenil del Perú a diverses Olimpíades d’escacs i campionats del món i el seu fill Jonathan Cruz, també Mestre Internacional d’Escacs, i el jove jugador local Mestre Català Xavier Martínez Pla.

El Tres Peons té 33 jugadors federats menors de 18 anys i altres 45 que assisteixen a les classes descentralitzades, en total 78 nens i nenes, el nostre objectiu es arribar a tenir 300 nens i nenes, rebent ensenyament dels nostres monitors.
IM Filemon Cruz donant classes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada